Uskyld [edgy]

Veggene er fylt med bilder, garderobedøra står halvåpen, og det er et sminkebord i et hjørne. Ved vinduet står en seng med blomstrete sengetøy, og en liten rosa truse ligger på gulvet ved senga. En summende lyd høres gjennom dynen, og små sukk og svake stønn høres fra jenta som ligger i senga.

Du flytter vibratoren fra klitten din, og fører den inn i den glatte åpningen din. Du var kåt når du kom hjem fra skolen, og du lengtet etter dette mens du var flink pike og gjorde lekser. Nå nyter du hvordan den lille, rosa vibratoren glir inn og ut mens du tenker at sånn er det antakelig å bli pult av en gutt: en stiv, hard pikk som fyller fitta di igjen og igjen. Vibratoren vender tilbake til klitoris, og du kjenner det ikke er lenge til du kommer. Du lukker øynene, stønnene blir høyere, rommet rundt deg begynner å bli borte…

Plutselig dekkes munnen din av en hånd. Du åpner øynene og ser en mann stå over deg, en voksen mann med mørkt hår og skjegg. Du slipper vibratoren og prøver å dytte ham vekk, men en annen mann griper hendene dine, setter seg oppå deg og holder deg nede. Den første mannen tar bort hånda si og fester en tape over munnen din.

Alt skjer så fort. Den blonde mannen fortsetter å sitte på deg mens den andre fester tau rundt håndleddene dine, surrer tauet under senga og strammer til. Hendene dine dras ut til siden. Dynen sklir ned og avslører de nakne puppene dine. Du vil dekke deg til, men hendene dine sitter helt fast. Øynene dine fylles av tårer når du kjenner hvordan tau festes rundt anklene dine, og føttene spres ut til siden.

Den blonde mannen er litt yngre. Han reiser seg og smiler mot deg mens han løfter vekk dynen og vibratoren. Du vrir på deg og drar i tauene, til ingen nytte. Du ser på dem, og ser hvordan øynene deres nyter synet av den nakne, unge jenta foran dem; det lange, mellomblonde håret, de små puppene med stive, rosa brystvorter, den slanke kroppen og den glattbarberte, våte sprekken mellom lårene.

«Vi kom visst akkurat i rette øyeblikk», sier den skjeggete med et glis, «ser ut som hun er helt klar for action».

«Ikke helt ennå», svarer den blonde. Han viser fram enda et tau, og så kjenner du at han surrer det rundt knærne dine, fører tauet under senga og strammer det. Nå ligger du naken på senga med armene ut til siden og med lårene vidt spredt. Du er kneblet, bundet, vidåpen og hjelpeløs. Du ser på de to mennene, ser kåtheten i blikkene deres, ser bulene i buksene deres. Du skjønner at det er to stive pikker der.

Mennene kommer mot deg og kryper opp i senga. Store, varme hender legger seg rundt puppene dine og kjenner på dem, klemmer og koser. En munn kysser den solbrune magen din og fortsetter å kysse deg langsomt nedover mot det hvite venusberget og den mørkerosa fitta di. Tunga hans slikker kanten av fitteleppene, før den graver dypere og dypere ned i sprekken mellom dem, og beveger seg oppover mot klitten din.

Tankene dine veksler mellom redsel for hva de vil gjøre med deg, sinne over å være bundet, og flauhet over at de ser deg naken. Men du kjenner at det han gjør med tunga er godt. Bedre enn godt. Du har hørt om det, men aldri sett for deg at det kunne være så deilig. Tunga snurrer rundt og rundt den lille tappen din, først langsomt og forsiktig, egger deg, gjør deg kåt. Du lukker øynene når han øker farten og intensiteten. Det kommer til å gå for deg om han fortsetter litt til.

Men plutselig blir tunga borte. Frustrasjonen når du åpner øynene går over i panikk når du ser at han er i ferd med å dra ned buksa si. Du rykker i tauene, prøver å vri deg unna, prøver å rope gjennom tapen at du er jomfru, men det er håpløst. Den blonde mannen kommer mot deg med en lang, hard kuk. Tårene presser seg fram på ny når han legger seg over deg og du ser kuken nærme seg fitta di.

Du kjenner pikken hans mot leppene dine. Mykere og varmere enn vibratoren din. Han stryker kukhodet opp og ned i sprekken din, berører klitoris, før han plasserer kuken mellom leppene, mot den glatte åpningen. Du prøver igjen å rope når du kjenner at han begynner å presse mot deg, men alt som kommer ut er fortvilte stønn og grynt. Langsomt trykker han kuken innover. Den er større enn vibratoren din og det gjør vondt. Han trekker kuken litt ut, gjør den glattere av saftene dine, før han igjen presser den litt lenger inn i deg. Litt ut, litt lenger inn, inntil han er inni deg. Så ligger han rolig.

582536298

En tåre triller nedover kinnet ditt mens du ligger der og kjenner på den uvante følelsen av en ekte, varm, hard pikk som fyller deg. Langsomt trekker han seg ut, helt ut. Tapen demper ropet ditt når pikken hans igjen presses inn i den trange fitta di, fremdeles sakte, men litt mer bestemt. Du aner at han holder tilbake. Sakte glir pikken hans inn og ut, men tempoet øker og smerten blir mindre. Eller kanskje den bare fortrenges av kåthet…

Er det sånn det er å bli pult? Kroppen hans ligger over deg og du kjenner lukten av mann, kjenner musklene hans som jobber stadig raskere, hører hvordan han puster tungt og stønner. Du kommer også med små sukk av nytelse. Han puler deg ordentlig nå, dype støt, stadig hardere og raskere, og du kjenner orgasmen komme. Noen fjerner tapen fra munnen din akkurat når det går for deg, og et par orgasme-stønn fyller rommet før en varm, våt kuk dyttes inn i munnen din.

Den blonde mannen sitter over deg. Kroppen din rykker ennå i orgasmekramper, men han tar tak i hodet og håret ditt med begge hender og tvinger deg til å jukke i høyt tempo. Det tar ikke mange sekunder før du kjenner kuken hans svelle og han spruter stråle etter stråle i munnen din. Han holder hodet ditt stille til han er ferdig. «Svelg!» kommanderer han, og du adlyder. Så river han av en ny bit tape, fester over munnen din igjen, og reiser seg.

Du ser mannen med skjegg ta plass mellom bena dine. Han tar opp den lille, rosa vibratoren din og slår den på. Du rykker til når den berører den følsomme klitorisen din. Han pirrer deg, gir deg deilige vibrasjoner noen sekunder, tar bort vibratoren, og så tilbake mot klitten igjen. Det gjør deg sinnsykt kåt, du vil ha MER! Du forsøker å presse fitta di mot vibratoren, men kan knapt røre deg. Alt du kan gjøre er å komme med frustrerte stønn når vibrasjonene blir borte noen sekunder.

Så stilner lyden fra vibratoren. Du løfter hodet og ser den skjeggete mannen kle av seg. Pikken hans er litt kortere enn den blonde mannen sin, men den er tykkere og står rett opp. Han legger seg over deg, og skyver den harde pikken inn mellom dryppende våte lepper og inn i deg, helt til bunns, i én bestemt bevegelse. Fitta di har aldri hatt noe så stort inni seg. Du kommer med et lite klynk og skjærer en grimase av smerte når han trenger inn. Den tykke kuken presser, trykker og fyller deg, men denne gangen dominerer nytelsen.

Han begynner å knulle deg med harde støt, langsomt i starten. Du kjenner skjegget hans mot ansiktet ditt. Han kysser øreflippen din mens pikken hans pumper inn og ut av deg, litt raskere. Hånda hans stryker gjennom det lange, glatte håret ditt. Det er ikke lenger en fremmed mann som tar deg med makt, men en kåt elsker. Myke kyss mot nakken din og en hard kuk i fitta di. Et gys av nytelse går gjennom kroppen din.

Pikken hans jager inn og ut av fitta di, hvert støt får hele senga til å gynge. Du skjønner at han nærmer seg, og det gjør du også. Han har sluttet å kysse, nå er det rå, nesten dyrisk kåthet. Han holder hardt rundt håndleddene dine mens kuken pumper hardere og hardere og han kommer med korte stønn. Så merker du en hårete munn mot den venstre puppen din og en varm, fuktig tunge som leker med den stive nippelen.

Det bringer deg over kanten, orgasmen fyller hodet ditt så du merker bare fjernt at han fyller fitta di med sæd og grynter høyt i øret ditt. Kroppen din skjelver, og bena rykker i tauene som tvinger lårene dine fra hverandre.

Etter orgasmen blir han liggende oppå deg noen sekunder. Du kjenner ennå pikken hans inni deg, men merker at den er i ferd med å bli mindre. Han trekker seg ut, reiser seg og drar på seg buksa, mens den blonde mannen løsner et tau. Mennene forsvinner ut døra like plutselig som de kom. Et lite etterskjelv går gjennom kroppen din.Denne historien ble skrevet til en 18 år gammel jomfru, som fortalte hun fantaserte om å bli tatt og tvunget på denne måten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s