Kjenner jeg deg?

Vi har chattet lenge nå. Det må da nærme seg i hvert fall et år? Flere hundre sexy bilder og videoer, deilige meldinger og andre samtaler om løst og fast. Jeg har chattet med andre også, men ingen har holdt på interessen min så lenge som du har. I mitt hode har du fått et utseende og en stemme jeg ikke vet om likner virkeligheten, men for fantasien sin del har jeg laget et bilde basert på små drypp med informasjon fra samtaler og bilder.

Vi har nettopp avsluttet nok en dryppende våt søndagsutveksling som endte i at vi begge nå ligger fornøyde i hver vår seng. «Den rumpa di er ikke rosa nok» står det på skjermen min. «Nei, du får komme og gjøre noe med det da 😉», skriver jeg. «Kanskje jeg må det …», svarer du, etterfulgt av «God natt. Ha en fin uke.Vi snakkes.» Som vanlig sovner jeg utmattet med et smil om munnen.

Neste morgen våkner jeg til en ny melding fra et ukjent nummer. «Scandic Lerkendal, lørdag kl. 20. Rom 607». Jeg gjør et raskt søk på nummeret, men blir ikke klokere. «Herregud», tenker jeg, «hvem er det som tror jeg bare skal dukke opp på den måten?». Jeg fnyser litt av at noen kan være så dum, og legger vekk telefonen. Noe er likevel tent i meg. Kan det være deg? Nei. Du vet jo ikke en gang hva jeg heter. Jeg slår fra meg tanken og avgjør at jeg i hvert fall ikke skal møte opp.

Men uken går og jeg klarer ikke slutte å tenke på det hotellrommet, hvem som venter der og hva som skal skje. For hver dag som passerer gjør jeg små forberedelser forkledd som små gaver til meg selv. Når fredagen kommer har jeg tatt manikyr og pedikyr, vokset så godt som hele meg og vært hos frisøren. Lørdag finner jeg meg selv, ferdig sminket og stivpyntet, på sofaen med mitt andre glass vin. Det er det bare å innse at jeg om to små timer kommer til å stå utenfor rom 607.

Pling! Jeg skvetter i det telefonen trenger gjennom stillheten. «Sett inn den største av kulene dine nå». Jeg vurderer det i fem sekunder. «Faen heller» tenker jeg, og går mot soverommet. I skapet finner jeg boksen fra JeJoue med de tre kulene i og tar ut den største. Jeg tar av meg trusen plasserer kulen i den allerede våte fitta mi og returnerer til stua. Der sitter jeg til det er på tide å ringe etter en taxi. Det kan ikke være innbilning at sjåføren ser på meg i speilet og tenker at jeg nok skal få kjørt meg i kveld – mørk sminke, tung parfyme, kort kjole og stay ups.

Jeg betaler taxien og takker for turen. Luften utenfor er kald og klar med bittesmå snøfnugg i. Årets første. Jeg blir stående å betrakte den høye bygningen. Nervøs, men klar. Jeg beveger meg raskt gjennom lobbyen, som om man kan se det på meg hva jeg skal. Jeg tar heisen opp og går ut i gangen. Hjertet mitt hamrer i brystet. Jeg vurderer å snu, men en liten kule forteller meg noe annet.

Jeg finner rommet og blir stående utenfor. «Here goes», tenker jeg og banker på. Ingen svarer så jeg prøver håndtaket. Døren går opp og jeg titter inn. Det er bekmørkt. En mannsstemme skjærer jeg gjennom rommet: «kom inn og snu deg mot døren». Jeg trår inn, lukker døren bak meg og snur meg sakte mot den. Øynene min jobber med å tilpasse seg mørket, men før jeg rekker å venne meg til det kjenner jeg en skikkelse bak meg som forsiktig legger noe over øynene mine og knyter til.

«Jeg visste du ville dukke opp», sier Han, «men jeg trodde du kom til å være mer presis enn dette». Jeg visste ikke at jeg var forsinket, men jeg må ha brukt mer tid enn jeg trodde på å finne rommet. Kroppen min er i full alarmberedskap. Jeg kjenner hver minste bevegelse omtrent før den skjer. To sterke hender snur meg rundt og tar av meg kåpen. «Stå her», sier Han og blir borte.

Den hese stemmen til Lana Del Rey fyller rommet; «I got sweet taste for men who are older …» synger hun. «Hvordan vet han at jeg elsker denne sangen?» tenker jeg. Jeg kan ikke huske å ha fortalt det til noen, men musikken passer perfekt til scenen jeg nå står i og bidrar til at jeg slapper litt mer av. «Jeg blir nødt til å straffe deg litt for å være forsinket, jenta mi», sier Han og jeg kjenner fitta stramme seg rundt kulen.

Han leder meg over gulvet helt til jeg står inntil det jeg antar er en seng. Han setter seg ned og drar meg ned over knærne sine. Den korte kjolen sklir opp og Han lar den ene hånden føle seg fram til den bare rumpa mi. «Truseløs.. så praktisk», sier Han. Smekk! Det er ikke hardt, men det svir. Jeg strammer fitta rundt kulen og det sender deilige bølger av nytelse gjennom kroppen min. Smekk! Det andre slaget er like deilig.

«Du likte det?», spør Han. «Mmm» maler jeg. SMEKK! Jeg skriker ut. Det var definitivt ikke så deilig. SMEKK! SMEKK! En serie tøffe slag følger. Huden min brenner og stikker. Jeg må skamfullt innrømme at jeg er så kåt som jeg aldri har vært før. Fitta mi har jobbet i flere timer allerede. For hvert slag strammer jeg rundt kulen, og jeg vet jeg er fuktig nedover lårene. Han stikker en finger inn i meg og drar kulen ut. Med den følger varm og våt opphisselse. «Tenkte meg det, jenta mi», sier Han.

Han smører saftene mine ut over huden før han fortsetter å rise meg. Fukten gjør at slagene er vondere å utstå og av instinkt prøver jeg å beskytte den såre baken min med hendene mine. «Må jeg binde deg opp altså?», spør han og kaster meg på sengen. Han vrenger kjolen min over hodet mitt. Med det jeg antar er et tau fester han hendene mine bak på ryggen min før han plasserer meg på sengen med ansiktet ned.

Jeg kjenner noe kaldt, først i fitta og så mot analåpningen. En plug finner veien inn. Den er kald, men føles ikke ubehagelig. Han stryker over den såre rumpa mi før Han igjen plasserer en serie slag midt på den allerede hardt prøvede huden. Jeg klemmer til rundt plugen og kjenner hvordan den masserer meg innvendig mens jeg gnir meg mot underlaget. Med fast hånd snur Han meg rundt og det deilige trykket forsvinner.

Jeg hører en buksesmekk trekkes ned og på instinkt åpner jeg munnen. En hard og deilig pikk finner veien inn. Det er ikke så lett å suge uten hendene til hjelp, men jeg gjør så godt jeg kan med tungen. Sakte fører Han pikken helt til bunns og ut igjen. Jeg gisper etter luft før han gjentar. Det er helt på grensen av hva jeg klarer. Heldigvis ser Han mitt behov for oksygen og lar det ikke gå for langt.

«Nå tror jeg det er på tide å smake på deg, jenta mi», sier Han. Jeg kjenner pusten hans mot kjønnet mitt. Han lar først tungen skli opp kløften. «Mmm… du smaker bedre enn jeg trodde». Jeg kjenner skjegg mot huden min. Mitt første møte med ansiktet Hans. Tungen leter seg frem til klitten min. Han legger leppene rundt den og suger den inn. «Aaaah..» – et stønn slipper ut av munnen min og det motiverer Han til å fortsette å suge på den følsomme knoppen. To fingre finner veien inn til den myke varmen og det er det som sender meg over kanten.

Jeg stønner og vrir meg under munnen Hans. Lydene og bevegelsene mine er alt annet enn kontrollerte, men han fortsetter helt til det nesten gjør vondt før han slipper opp. Jeg er varm i ansiktet og kjenner pulsen i hele kroppen, skamfull over den kraftige reaksjonen min. Heldigvis slipper jeg å se Han inn i øynene mens Han løsner tauet rundt hendene mine.

Han beveger seg over meg, og jeg kjenner pikken hans mot åpningen min, og så inni meg. Han knuller meg, først rolig med lange støt, før Han øker tempoet og intensiteten. Pikken Hans beveger seg rolig over g-punktet mitt og det er så deilig at jeg igjen nærmer meg orgasme. Han tar tak i pluggen og drar den sakte ut av meg. Det er det som skal til. Denne gangen er han med meg over, og jeg kjenner den varme satsen Hans fylle meg mens han rykker til og stønner i orgasmen.

Han kollapser oppå meg. Dette er første gang jeg kjenner kroppen Hans.  Jeg kjenner et deilig hårete bryst mot mitt som forteller meg at Han nok er noe eldre. Han er neppe noen atlet, men han føles ikke tung. Jeg trekker inn den maskuline duften av han. Han er varm og puster tungt. Jeg har lyst til å spørre hvem han er, men lar være. I stedet sovner vi til musikken; «You get ready, you get all dressed up to go nowhere in particular» synger Lana.

Jeg våkner neste morgen med en ulmende smerte i baken. Jeg bruker litt tid på å komme til meg selv, men i det jeg husker hvor jeg er setter jeg meg brått opp. Han er borte. Jeg er litt skuffet når jeg står opp og kler på meg. På nattbordet ligger kulen min og båndet som tidligere dekket for øynene mine. Jeg tar legger det i vesken min som et minne. I det jeg åpner den ser jeg at jeg har fått en melding fra det ukjente nummeret: «Takk for en deilig kveld, jenta mi. Vi snakkes.»

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s