Hvit og rød

Du føler deg sexy i den trange, hvite, delvis gjennomsiktige kjolen der du står og smådanser til musikken. Åtte sultne øyne følger kurvene til kroppen din. Du kjenner blikkene våre gli oppover de fine beina dine og mot rumpa di. Du vet blikkene våre dveler litt ekstra der. Når øynene våre fortsetter oppover, mot de store brystene dine og det lange, blonde håret ditt, trenger du bare danse og vrikke litt ekstra på den deilige, runde rumpa di for å få blikkene tilbake der du elsker å ha dem. 

Jeg vet hva du gjør, vet at du blir kåt av å terge oss, men jeg blir også litt irritert av at du så skamløst egger opp kompisene mine. Andreas og Lucas har jo sett deg i den mooden før, men når jeg ser deg vende baken mot en storøyd Eirik får jeg lyst til å gi deg mer oppmerksomhet enn du hadde regnet med… 

“Kom hit, Nora!”, roper jeg over musikken. Lucas demper volumet. “Du liker å vise fram rumpa di?” spør jeg, og du rødmer litt. Jeg smiler til deg og klemmer deg, men så kjenner du at jeg holder deg fast og du hører meg si: “Gi baken hennes det den fortjener!”. Andreas og Lucas ler begge høyt, setter fra seg ølboksene, og gir rumpa di et par harde KLASK! utenpå kjolen. Du prøver å åle deg ut av grepet mitt, men du kommer ingen vei. 

“Din tur, Eirik!”, sier jeg. Han ser på meg og på rumpa di og på meg igjen, tror ikke sine egne øyne og ører. “Kom igjen, gi denne tøsen det hun fortjener!”. Han går fram og gir rumpa di en mild liten dask. “HARDERE!!” ropes det i kor, og han gir deg to ordentlige KLASK! Kjolen din er tynn, men den demper en del så det varmer mer enn det svir.

“Tror dere må løfte på kjolen”, sier jeg til Andreas og Lucas. De er ikke vanskelige å be, men du begynner å sprelle med armer og bein og roper “Nei! Vær så snill! Ikke det!”. Lucas sine sterke hender griper om anklene dine og holder dem i ro, og så kjenner du to hender som langsomt drar kjolen oppover så den svakt lyserosa rumpa di kommer til syne, og videre oppover til vi ser BH-en din. Jeg holder fast kjolen din så den ikke glir ned. 

“Du får æren av å gjøre henne klar, Eirik”, sier jeg. Det tar et par sekunder før han skjønner hva jeg mener. Han gliser når han går fram og begynner å løsne BH-en din. Så setter han seg på huk bak deg og drar langsomt ned stringtrusa di, med blikket festet på fitta di som kommer til syne mellom lårene. Når han reiser seg kan ikke buksa skjule en tydelig ståpikk.

Så oppstår en liten kamp når jeg begynner å slepe deg mot sofaen mens jeg drar av deg kjolen og BH-en. Du roper “NEI! SLUTT!”, armene dine fekter og beina sparker, men fire gutter holder deg fast. Snart sitter du i fanget mitt mens Lucas og Andreas holder hver sitt bein opp i været og Eirik holder hendene dine. Du lukker øynene dine men kan føle hvordan vi nyter synet av den nakne kroppen din, de stive brystvortene dine, og den sprikende, fuktige fitta di.

“Sånn! Nå kan dere fortsette!”, sier jeg. Andreas fortsetter å holde beinet ditt med venstre arm, løfter høyrehånda og… SMEKK!  En varm, sviende følelse brer seg utover ene rumpeballen din. Lucas løfter sin venstrehånd og gir deg et enda hardere KLASK!! Andreas gir deg et nytt dask; fingertuppene hans treffer nesten de glatte fitteleppene dine. Igjen og igjen smekkes den myke rumpa di av store, harde mannehender. Andreas og Lucas har funnet rytmen nå: SMEKK! KLASK! … SMEKK! SMEKK! Du hyler, men de fortsetter å rise deg hardt og lenge.

Eirik vil ha en bit av godsakene han også, så han slipper hendene dine. Du dekker det røde ansiktet ditt i skam mens dask etter dask fortsetter å varme den like røde rumpa di. Eirik sine myke hender holder og klemmer rundt puppene dine. Fingrene hans stryker over de harde niplene dine, klyper dem. En deilig pirring blander seg med svien, og du kjenner det begynner å bli veldig vått mellom leppene dine. Innimellom treffes fitta di av fingertupper. Andreas merker hva som skjer. Han holder opp et par fuktige fingre og sier “Tror tøsen din blir kåt av å få ris. Kom og kjenn, Eirik!”

Hendene dine kan ikke skjule at du rødmer enda dypere når du kjenner hånda til Eirik stryke forsiktig på innsiden av låret ditt. Fingeren hans glir over leppene dine, fram og tilbake, nærmer seg den våte sprekken din, og forsvinner ned i den. Den nå fuktige fingeren glir sakte videre oppover mot klitten din og stryker den. Stønnet av nytelse går over i et gisp når Andreas og Lucas gjenopptar risingen. 

Eirik fortsetter å gni klitten din med myke sirkelbevegelser, og en finger presser mot åpningen din og glir sakte inn i deg. SMEKK! etter SMEKK! treffer den brennende rumpa di og lårene dine, mens Eirik fingerpuler deg med dype, bestemte bevegelser. Klynkene dine er ikke lenger bare av smerte, men også av kåthet.

“OK, det får være nok!”, sier jeg til slutt. “La oss se hva denne jenta er god for!” Vi reiser oss. Du tripper naken rundt på gulvet med gyngende bryster og hendene på den mørkerøde rumpa di. Jeg drar ned buksa, setter meg på sofaen igjen og slipper endelig fri den harde kuken min. “Kom og sug meg!” kommanderer jeg, og du lystrer. Du er alltid så føyelig og lydig når du har fått ris på rumpa. Du bøyer deg fram og begynner å suge slik bare du kan.

“Det er fritt fram, gutter”, sier jeg med et flir. “Kanskje du vil starte, Eirik?”  Han gliser til Andreas og Lucas. Nærkontakten med fitta di har gjort ham så kåt at han fomler med knappene på jeansen, men snart hører du en bukse som treffer gulvet. Så kjenner du en pikk som leter seg fram mellom lårene dine, finner veien inn mellom fitteleppene dine og presser seg raskt inn i deg. Du fortsetter å suge meg mens Eirik puler deg ivrig. Litt for ivrig viser det seg – det går ikke mer enn et par minutter før han med noen stønn og ekstra harde støt spruter inni deg. 

Andreas er kjapt på plass bak deg med en pikk som til forveksling kunne vært min. Når han trenger inn i deg stønner du høyt og kuken min glipper ut av munnen din et øyeblikk. Du er så kåt nå at du bare vil fylles med kuk i begge ender. Du griper tak i pikken min og sluker den. Hodet ditt gynger opp og ned i takt med den harde kuken som glir inn og ut av fitta di. Andreas knuller deg stadig hardere, dypere og raskere, til det går for ham. Du hører et grynt og kjenner sædstrålene som lander på den ømme rumpa di.

Så legger to store hender seg på hoftene dine og en stor, TYKK kuk skyves inn mellom leppene dine. Du kommer med kåte klynk og myke sukk når Lucas fyller fitta di ordentlig. Han skjønner hvor kåt du er nå, hvor nær du er, så han puler deg hardt fra starten av. De stramme leppene dine fortsetter å gli opp og ned skaftet mitt, og tunga di virvler rundt kukhodet mitt. Det er like før for meg også. 

Hendene til Lucas strammer grepet, drar deg hardt mot ham for hvert støt. Så kjenner du to hender som fra hver sin side stryker over puppene dine og klemmer brystvortene, og det bringer deg over kanten. Orgasmen din er så kraftig at du merker ikke sædstrålene som lander på rumpa di og som treffer ansiktet ditt. Du går ned på kne og legger den ristende kroppen din i fanget mitt, mens jeg holder rundt deg og stryker over den bankende, varme baken din. 

Etter at du har tatt en kjapp dusj er vi klare til å dra ut og møte gjengen på byen. På vei ut døra flirer jeg og Andreas til hverandre, vi har begge lagt merke til det samme: den delvis gjennomsiktige, hvite kjolen din skjuler ikke den røde rumpa di 😁

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s