Avvist

*BIIP* 

“Avvist” lyser det fra kortterminalen på den lille “nær”butikken (bare en mils kjøring unna hytta). Jeg trekker ut felleskonto-kortet, og begynner å rote gjennom lommeboka etter kredittkortet. Den eldre karen bak kassa smiler skjevt når jeg endelig finner det, stapper det inn mens jeg rødmer, og får betalt. Ute i bilen igjen drar jeg fram telefonen og åpner mobilbanken. Sjekker transaksjoner på felleskontoen vår, som jeg mente det skulle være brukbart med penger på, selv tre dager før vi får lønna utbetalt. Problemet er åpenbart: “16.07 BOGART.COSM TRONDHEIM  -1800,00” 

Jeg blir sintere og sintere på vei hjem, og du ser umiddelbart at noe er galt når jeg kommer inn døra. 

“Hva ER det du har brukt 1800 fra felleskontoen vår på?!”, spør jeg, og nå er det din tur til å rødme. “En…en kjole. Den var så… fin… og så var den nedsatt, og…”, stotrer du fram mens jeg ser strengt på deg. “Nedsatt?! Til bare 1800 kroner? Altså, det er bare helt uakseptabelt å bruke felleskontoen til sånt. Har du tatt den med?”, spør jeg. Du nikker. “OK, gå å ta på den kjolen, NÅ!”, kommanderer jeg og gir rumpa di et hardt KLASK! utenpå jeansen.

Du skjønner ikke helt hvorfor jeg ber deg ta på kjolen akkurat nå, men du går på soverommet og skifter mens jeg pakker ut matvarene. Når du kommer tilbake må jeg innrømme at den kjolen er mer enn “fin”; den er rett og slett dritsexy. Følger de deilige kurvene til kroppen din, framhever brystene dine og viser akkurat så mye kløft og lår det er mulig uten at det blir vulgært. Jeg kjenner pikken røre på seg i buksa. Den liker også det jeg ser. Men det får vente. Jeg åpner en kjøkkenskuffe, tar ut saksa og gir den til deg.

“Her, ta denne. Ta på sandalene, gå ut bak hytta, og finn 15-20 lange bjørkekvister”, sier jeg mens jeg dytter deg foran meg og ut hagedøra. Nå skjønner du hva som skal skje. Du snur deg mot meg med panikk i øynene. “Nei! Vær så snill! Ikke bjørkeriset!”, trygler du. Jeg er ikke interessert i å diskutere saken, så jeg løfter kjolen, griper deg rundt midjen og gir deg en rask serie med “SMEKK!SMEKK!KLASK!SMEKK!KLASK!” utenpå trusa. Du spreller og klynker og forsøker å komme løs mens jeg fortsetter å daske den runde, varme baken din. Det er et stykke til nærmeste nabo, men du blir likevel skamfull av tanken på at noen kan høre eller se at du får ris her ute på terrassen. Det tar ikke lang tid før du skifter mening. “OK! OK! Slutt! Jeg skal gjøre det”, roper du, og jeg slipper deg.  

Du tar på sandalene og går mot bjørketrærne. Du er et spesielt syn der du stavrer deg fram mellom ugress, busker og trær, i sandaler og sexy kjole, mens du gnir baken din med ene hånda. Du klipper av én etter én kvist mens du tenker på straffen som venter. Til slutt har du samlet en passende mengde kvister og kommer tilbake til meg. “Ta av løvet og samle kvistene til et ris!”, kommanderer jeg. Hånda mi glir over rumpa di mens du plukker av blader og utstikkende sidekvister. Du kjenner det kribler mellom lårene når jeg klemmer først den ene rumpeballen og deretter den andre, utenpå kjolen. Klemmer og stryker og klemmer, mens du tenker på hvor mye rumpa di snart kommer til å svi. Hånda mi glir nedover de solbrune lårene og så oppover igjen, inn under kjolen. Du puster tungt når fingrene mine stryker den følsomme huden på innsiden av lårene, oppover mot trusa. Jeg lar en finger lete seg fram inn under trusekanten og stryker sakte over de glatte, myke fitteleppene dine, fram og tilbake. Du lukker øynene og kommer med et stønn når en finger glir ned mellom leppene og berører klitoris.

Når du er ferdig med riset (og småfuktig mellom beina) dytter jeg deg foran meg, inn på soverommet, mens jeg nyter synet av den deilige baken din gjennom kjolestoffet. Fingringen og tanken på straffen som venter har gjort meg kåt og pikken min er allerede tykk og steinhard. Inne på soverommet står du nervøst med riset i hånda mens jeg tar tak i trusa di under kjolen, og drar den sakte nedover lårene, ned til knærne. Så kler jeg av meg og legger meg på senga. “Gi meg riset, og kom hit og sug meg!”, sier jeg, og du adlyder. Du legger deg mellom beina mine, med baken i været. Jeg bøyer meg fram og løfter kjolen så den svakt rosa rumpa di kommer til syne.

Du kysser kukhodet mykt og fuktig og lar tungespissen gli rundt og rundt hodet. Leppene dine kysser nedover og oppover pikken min. Så åpner du munnen for å ta pikken min inn i den fuktige varmen, men du stivner til når du merker riset stryke forsiktig over baken din. Du kjenner en hånd som legger seg på hodet ditt og dytter deg nedover, varsomt men bestemt. Den tykke kuken min glir inn mellom de varme leppene dine mens du hører et SWISH! og kjenner kvistene treffe hardt på høyresiden av baken din. Det svir litt, og du klynker, men du fortsetter å suge lydig. Langsomme, harde SWISH! etter SWISH! fra riset treffer baken din, og du kjenner hvordan den brennende svien øker for hvert slag, fra 0 til 100 på kort tid. Men du er flink, og leppene dine fortsetter å stramme deilig rundt pikken min når den glir inn og ut av munnen din. Bare noen ganger roper du ut, så godt det lar seg gjøre med munnen full av kuk, når tuppene av kvistene treffer den myke huden på innsiden av lårene, eller bøyer seg rundt rumpa di og treffer fitteleppene dine.

Jeg vet hva suging gjør med deg, vet at du blir dryppende våt av å ha en tykk, hard kuk i munnen din, og jeg vet hvor kåt du blir av å få ris. Jeg vet hvor fuktig det er mellom fitteleppene dine akkurat nå. ”Fingre deg selv!”, kommanderer jeg. Du kommer med et slags takknemlig grynt og ene hånda di forsvinner straks under deg. Snart blander den svuppende lyden av fingre som visper rundt i fitta di seg med den svisjende lyden av riset, den slurpende lyden av pikken som glir inn og ut av munnen din, og nytende stønn fra oss begge. Du blir kåt av å suge, og du suger mer intenst når du blir kåtere.

Jeg hører på stønnene dine at du nærmere deg, hører hvor hurtig fingrene dine glir inn og ut av fitta di. Jeg lar bjørkeriset falle raskere og hardere nå, vil at dette skal være like mye straff som nytelse. SWISH!!! SWISH!!! Du klynker og stønner og hikster. Den intense svien fra baken blander seg med kåtheten fra fitta di og bygger opp orgasmen. Jeg holder et fast grep i håret ditt, og drar hodet ditt opp og ned i økende tempo, så den tykke kuken fyller munnen din igjen og igjen. Det er like før, nå…

Det går for deg akkurat i det et siste, hardt, sviende slag med bjørkeriset treffer den nå varme, dyprøde rumpa di og kvistene bøyer seg rundt og ned i rumpesprekken din. Du løfter hodet og kroppen din rister så pikken min glir ut av munnen din. Jeg kommer med et dypt grynt og stråle etter stråle av sæd spruter utover ansiktet ditt, håret ditt, og den fine kjolen din. Det er en intens orgasme for oss begge, og kroppen din rykker av etterdønninger mens du slikker ren pikken min. Vi blir liggende (jeg på ryggen, du på magen) en stund og nyte den gode følelsen etter orgasmen, før vi reiser oss. Du går på badet for å vaske ansikt og hår mens du lurer på hva folkene på renseriet vil tenke om flekkene på kjolen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s