Ikke ennå

Lepper som kysser myke lepper, hender som stryker varm hud. Opphisset pust og glødende øyne. Harde brystvorter og en hard pikk. Vi sitter omfavnet på sofaen og kjenner lysten på hverandre stige. Vi er så kåte at hendene knapt har tid til å kle av den andre, men plagg etter plagg forsvinner likevel over sofaryggen og under putene, inntil vi begge er nakne. 

Jeg beundrer den fine kroppen din et lite øyeblikk, før hendene og fingrene mine fortsetter å gli over huden din. Jeg holder de store, faste brystene dine i hendene mine og kjenner de stive niplene dine mot håndflatene. Klemmer niplene litt hardt så du klynker før jeg beveger meg nedover magen, nedover mot den fine, lille sprekken mellom lårene dine. Jeg lar fingrene gli over de glatte fitteleppene dine og presser en finger inn mellom dem, kjenner fuktigheten som kommer fra den varme åpningen.

Du legger deg ned og sukker nytende når først én finger glir inn i deg, og deretter to fingre begynner å pumpe langsomt inn og ut av fitta di. Sukkene går over i et høyt stønn når du kjenner en våt tunge slikke fitteleppene dine og en tungespiss pirke forsiktig borti klitten din. Jeg fortsetter å fingerpule deg, litt raskere, mens tunga mi glir over leppene dine og stadig oftere virvler rundt klitten din. Jeg merker at det snart kommer til å gå for deg, men jeg vil ikke at det skal skje. Ikke ennå. 

Du merker at tunga forsvinner, men før du rekker reagere har sterke hender dratt deg over enden av sofaen og snudd deg rundt så du ligger med baken i været. Et hardt KLASK! treffer baken din, og “Auuu”-et ditt blander seg med lyden av enda et SMEKK!  Jeg fortsetter å gi deg en kort, men hard omgang ris. SMEKK!… KLASK!… KLASK!… SMEKK! Det begynner å svi ordentlig på rumpa di, men akkurat når det begynner å bli uutholdelig stopper det. Den kåte, bankende følelsen i musa di får følge av en varm, bankende følelse fra baken.

En hånd stryker mykt over den ømme huden på rumpa di og forsvinner ned i sprekken. Du kjenner et gys av kåthet når en finger presser mot rumpehullet ditt. To andre fingre glir videre nedover og inn i fitta di igjen, mens fingeren presser mer og mer bestemt mot rumpehullet og til slutt tvinger seg innenfor. Så begynner også en tommel å gni mot klitten, mens de tre fingrene fortsetter å pule fitta di og rumpa di. Du kjenner at kåtheten på ny bygger seg opp mot en etterlengtet orgasme. Jeg ser at det er like før, men du får ikke lov å komme. Ikke ennå. 

Fingrene forsvinner fra fitta, og fra rumpehullet, og fra klitten. “Nei, fortsett! Værsåsnill!” ber du, men jeg ignorerer deg, løfter hånda mi i været og… SMEKK!! SMEKK!!  Den varme rumpa di begynner straks å brenne igjen. Du vrir kroppen din og forsøker å dekke rumpa med hånda, men jeg griper den og presser deg ned mot sofaen. 

Denne gangen gir jeg deg ris over hele rumpa og øverst på lårene, og tuppen av fingrene treffer noen ganger de våte fitteleppene dine, så du hyler “AUUU!” Du kjemper for å slippe unna, men jeg holder deg godt fast og slutter ikke. Harde DASK!! og sviende SMEKK! farger rumpa di rød, helt til tårene samles i øynene dine og du hikster. Daskingen slutter, men rumpa fortsetter å banke. Så kjenner du den velkjente følelsen av to sterke hender som griper hoftene dine og en hard pikk som søker mellom lårene dine til den finner det den vil ha.

Kuken min glir enkelt mellom glatte lepper og inn i den trange, varme fitta di. Glir inn i deg i ett sakte, langt støt. Vi stønner i kor av nytelsen når du kjenner fitta di fylles med kuk og jeg kjenner fitta massere kuken min. Jeg trekker meg langsomt ut, men nå er jeg så kåt at jeg ikke lenger klarer holde noe tilbake. Grepet om hoftene dine blir fastere, støtene blir raskere og dypere, stønnene våre blir høyere, og nytelsen øker for hvert støt.

Hendene flytter seg fra hoftene dine, stryker oppover ryggen din og framover mot puppene dine. Varme hender knar de myke puppene mens den harde kuken fortsetter å pumpe. Jeg hører på lydene dine at du nyter det. Jeg klemmer brystvortene dine i takt med hvordan pikken glir inn og ut, inn og ut. Jeg vet du nærmer deg, og det gjør jeg også. 

Jeg klemmer litt hardere i niplene dine og det bringer deg til orgasme. Synet av den røde, ømme rumpa di; den glatte, stramme massasjen fitta di gir pikken min, og stønnene dine når det går for deg tar meg til himmels. Jeg trekker meg ut og ser de hvite sædstrålene sprute på den røde baken din. Du rister i en kraftig utløsning mens de siste dråpene treffer huden din. 

Du blir liggende noen minutter, utmattet men fornøyd. Jeg gnir sæddråpene ut over rumpa di, og kjæler mykt med den ømme huden. Etter en stund reiser du deg, legger armene rundt meg og kysser meg, før vi går sammen mot badet for å dusje.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s