Jenta mi

Armen min krøller seg rundt skuldrene dine, drar deg tettere inntil meg. Lucas titter litt i vår retning; i kveld har han vansker med å bestemme seg for om han skal se på de nakne fantasy-puppene til Daenerys eller de tildekte, ekte puppene dine. Jeg ser hvordan øynene hans i små glimt suger til seg det han kan av deg; den blonde fletta di, de flotte puppene dine under genseren, den veltrente kroppen din.

Men jeg registrerer også de ørsmå blikkene du sender Lucas når du tror jeg er opptatt med telefonen. Jeg merker hvordan du flytter litt på deg så puppene dine er litt mer vendt mot ham. Jeg ser hvordan du strekker ut en jeanskledd legg bortover sofaen så beina dine spriker litt. Nesten som du inviterer ham inn. Jeg blir litt irritert. Så drar du av deg genseren; toppen glir litt opp og gir ham et glimt av BHen. Da får jeg nok.

«Hva er det du holder på med, Nora?!», spør jeg skarpt. «Flørter du med Lucas? Mens jeg sitter rett ved siden av deg?»   «Nei… jeg…vi…», begynner du, men tier og ser bort når øynene våre møtes et øyeblikk. «OK. Siden du tydeligvis liker å vise deg fram for Lucas så skal han sannelig få se mer!»

Jeg drar opp toppen din, tvinger den av deg, og løsner BH-stroppen med vante fingre. Du forsøker å dytte meg bort, men et øyeblikk etter sitter du toppløs på sofaen. Lucas stirrer skamløst med store øyne på de store, nakne puppene dine. Du finner ut at du heller vil bruke hendene til å dekke puppene enn å dytte meg bort, og forsøker å reise deg. Jeg griper tak i hendene dine, drar deg ned over fanget mitt, og begynner umiddelbart å daske den fine, runde rumpa di utenpå buksa. Harde, ordentlige KLASK! sånn at du skal kjenne det svi gjennom to lag tøy.

Du vrir kroppen og forsøker å reise deg opp. Jeg lar deg gjøre det, men holder deg fast rundt den smale midjen din, mens jeg knepper opp jeansen din med andre hånda. “NEI! STOPP!”, roper du, men jeg rykker buksa di ned over rumpa og ned til knærne. Straks etterpå går trusa di samme veien, til nye protester og nytteløs sprelling. 

Jeg setter meg igjen og trekker deg ned over knærne på ny. Drar buksa og trusa helt ned til anklene og av føttene. Lucas ser på den nakne kroppen din med åpen munn, men uttrykket går over til et bredt glis når jeg sier “Sett deg i den stolen, Lucas, så ser du bedre”.

Du forsøker å dekke deg med hånda og kniper sammen lårene, men jeg griper hånda di og holder kroppen din nede mens jeg fortsetter å gi deg en velfortjent omgang ris på den bare rumpa di. SMEKK! KLASK! SMEKK! SMEKK! Det tar ikke lang tid før baken din begynner å brenne. Du klarer ikke ligge rolig. Kroppen din åler seg på fanget mitt, og beina dine spreller i alle retninger. Det svir så mye at du ikke tenker på noe annet. Men plutselig, akkurat mens du har beina dine vidt fra hverandre, husker du at Lucas sitter bak deg. 

Du skjønner at han kan se alt du har mellom lårene. Du føler blikket hans mot den glatte sprekken din, og tanken på det gjør deg ubeskrivelig flau, men også kåt. Hånda mi fortsetter å gi den røde rumpa di harde KLASK, og bevegelsen sprer seg til fitta di, gjør deg kåtere. Jeg ser at det pipler fram noen dråper i sprekken din. Med ti ekstra harde KLASK!! over hele rumpa avslutter jeg straffen. I hvert fall første del. Lucas flirer, men nok en gang klarer han ikke bestemme hvor han skal se: den knallrøde, bankende baken din eller den glatte, fuktige sprekken din.

Hånda mi glir nedover ryggen din, over den ømme huden på rumpa di og ned mellom rumpeballene. En finger stryker over rumpehullet ditt, kiler litt, og beveger seg videre nedover mot fitta di. Fingeren min glir opp og ned sprekken din og presser seg mellom de våte leppene. Jeg titter bort på Lucas. Han er tilbake til storøyd stirring, men du er så kåt nå at du igjen glemmer at han er der. Du stønner høyt når jeg lar fingeren min sirkle rundt klitten din, igjen og igjen. Jeg stryker fingeren inn mellom leppene dine, fukter fingeren, og fortsetter å gni den stive klitten din.

Synet av den våte sprekken din og lyden av de kåte stønnene dine gjør den stive kuken min enda hardere. Jeg vil ha deg. Nå! Jeg gir deg en dask og ber deg reise deg. Jeg reiser meg også og tar av meg buksa. Du forsøker å dekke deg for Lucas, men jeg bøyer deg framover og gjør meg klar til å pule deg. Jeg fører kuken min mot sprekken din, skyver den mellom fitteleppene dine og inn i deg. Vått. Varmt. Trangt.

Jeg trenger hardt inn i deg. Tar hendene dine i mine og holder dem fast, trekker deg mot meg. Puler deg, jenta mi. Du nyter hvert dype støt, nyter pikken gli inn og ut av deg. Du kjenner hvordan jeg tar deg, kjenner at du er min. Den tredje personen i rommet blir borte, ingenting. Bare du og jeg finnes. Bare oss, og en tykk, hard kuk og en våt, varm fitte er det eneste vi bryr oss om når orgasmen nærmer seg.

Jeg kjenner hvordan du tar et fastere grep rundt hendene mine, og jeg gjør det samme mens jeg puler deg hardere og fortere. Jeg hører deg stønne “ah! ah! ah! aaaaaahhh!” når det går for deg, og jeg kjenner kuken min pumpe ut stråler av sæd inni deg. Jeg holder deg fast mens kroppen din rister av nytelse. Titter bort på Lucas, blunker til ham og nikker i retning døra. Han tar hintet. Etterpå står du foran meg. Jeg holder rundt deg, med hendene på den varme rumpa di. Du ser meg inn i øynene og sier “Unnskyld! Jeg er din.”

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s