Dagens dobbel

(Dette er en fortsettelse av «Kveldskos«. Les den først!)


Noen dager senere er Andreas på besøk hos oss, vi sitter og ser fotball. Dvs vi gutta ser fotball, du har knapt sett opp fra telefonen og har ikke sett Andreas i øynene siden han kom. Du er nok litt flau over hva som skjedde i forgårs… Vedder på at du ikke egentlig ser på telefonen, men at du sitter der og tenker på hvordan pikken til Andreas pumpet inn og ut av fitta di forrige gang han var her.

Kampen viser seg å være ganske kjedelig, så både jeg og Andreas titter bort på deg innimellom. Kaster sultne blikk på den fine kroppen din. Du har på deg ei fin, trang dongeribukse (som jeg elsker fordi den viser fram rumpa di perfekt!) og en hvit, trang topp som lar oss nyte formen av puppene dine. Jeg ser at Andreas ser på de runde kulene under toppen din med adskillig større interesse enn den runde kula på TVen. Øynene våre møtes og vi smiler til hverandre. 

Ikke før lyden fra TVen plutselig blir borte ser du opp. Og oppdager to menn som ser på deg og smiler. Ser på deg med lyst i blikket. Du kikker nervøst fra meg til Andreas og tilbake. “Hva…?”, spør du. Jeg og Andreas reiser oss fra sofaen og stiller oss opp foran deg. Jeg tar hendene dine og drar deg opp og stå, og stiller meg bak deg. Jeg holder hendene dine i et fast grep bak på ryggen din. Du skjønner hva som skal skje, før du hører meg si “Forsyn deg, Andreas”.

“Takk!”, gliser han og tar tak i toppen din og røsker den opp til halsen. Du har på deg en tynn BH, men den løsner han kjapt og løfter vekk. Du prøver å vri deg unna, men når to sterke menn holder deg fast har du ingen sjanse. Å se Andreas nå er som å se en unge som pakker opp en fin gave, og ansiktet hans når han pakker ut puppene dine er som en gutt som har fått akkurat det han ønsket seg mest. Han stirrer storøyd på de store, faste, deilige puppene dine før han begynner å kose.

Du kjenner at du ønsker å protestere på at jeg byr deg fram slik, protestere på at jeg holder deg fast mens en annen mann kler av deg og tar på deg. Du forsøker å vri deg bort, forsøker å få hendene fri, men det er litt halvhjertet. For du kjenner også at det Andreas gjør er deilig; hvordan hendene hans kjæler rundt og under puppene, hvordan fingrene hans pirker borti niplene dine så de blir stive, ruller dem mellom fingrene, og klemmer.

Endelig ser du ham inn i øynene, og du ser en mann som er kåt og vil ha deg. Du kjenner hendene hans gli nedover midjen din, og når du ser ned ser du fingrene hans åpne buksa di, knapp etter knapp. Nok en gang forsøker du å hindre ham ved å vri de sexy hoftene dine fram og tilbake, men det hjelper ikke. Snart kjenner du to hender som tar tak i buksa og begynner å dra den ned. Den er trang, så Andreas må jobbe litt for å få den av slik du måtte jobbe for å få den på. Men den løsner, og trusa følger med når buksa glir nedover lårene og nedover leggene. En sterk hånd løfter anklene dine, en etter en og tar vekk buksa. Du blir både flau og kåt når du kjenner blikket til Andreas på fitta di, bare noen cm unna. 

Hendene hans beveger oppover fra anklene, stryker over leggene dine, kjæler med lårene dine og klemmer rumpa di. Du vrir og vrenger kroppen din, prøver igjen å få hendene dine fri, men kommer ingen vei. Hendene til Andreas fortsetter å gli videre oppover midjen og tilbake til puppene dine. Klemmer en pupp i hver hånd, oppover og utover til spissen av hver brystvorte klemmes mellom tomler og pekefingre. Han klemmer litt hardt så du klynker og rykker i hendene. “Nå er det nok!”, utbryter jeg, “Jeg skal lære deg å være lydig! Du får hjelpe til, Andreas”

Jeg fjerner toppen og BHen så du er helt naken og drar deg tilbake til sofaen. Jeg setter meg ved siden av Andreas og drar deg ned så du ligger over fanget til oss begge. Nok en gang skjønner du hva som skal skje, men rekker knapt å utbryte et “Nei, stopp!” som går over i et “Auuuu!” når du kjenner hånda mi gi rumpa di en ordentlig, hard SMEKK! Og så enda et hardt KLASK! på andre rumpeballen, før du kjenner enda en hånd begynne å daske rumpa di, lenger ned mot lårene dine. 

Jeg og Andreas finner snart en rutine, jeg dasker de deilige runde rumpeballene dine, og han dasker den følsomme huden mellom rumpa og lårene. SMEKK! KLASK! … SMEKK! KLASK! … Du kjenner det veldig raskt begynner  å brenne i rumpa og svi på lårene. “Au! Slutt!”, roper du, men vi slutter ikke å gi deg ris. To hender fortsetter å farge baken din rød, fortsetter å gjøre den varmere og varmere, mens du klynker og hikster. Endelig, etter flere minutter med utallige harde dask hører du meg spørre: “Har du fått nok nå? Skal du være lydig og ikke protestere?”. Du kjenner det svi sånn i rumpa at du er villig til alt nå, og kommer med et svakt, lite “Ja.”

Jeg og Andreas løfter deg opp sammen. To par sterke armer bærer deg enkelt inn på soverommet og slenger deg på senga. Du stønner litt når du kjenner lakenet mot den ømme rumpa, men du glemmer den en liten stund når du ser to menn dra av seg T-skjorter og dra ned bukser. To buler i trusene. To par hender som trekker ned trusene og slipper fri to tykke, fine, steinharde kuker. To kjekke gutter som kryper opp i senga mot deg. En kjæreste og en … sexy ikke-kjæreste. Du legger deg ned og sprer lydig beina. Inviterer oss inn.

Vi ser begge at du er klar, vi ser hvordan saftene drypper fra den glinsende fitta di. Denne gangen vil jeg pule deg først. Jeg ser på mens Andreas setter seg overskrevs over deg og dytter pikken sin mot ansiktet ditt, presser mot leppene. Du åpner munnen og slipper ham inn i varmen. Jeg ser fascinert på mens jenta mi viser hvor god hun er til å suge kuk. En annen manns kuk… Jeg vet jo du er flink, og det høres og synes på Andreas. Han stønner når tunga di virvler rundt kukhodet hans og når du lar de stramme leppene dine gli nedover og oppover skaftet hans lukker han øynene i nytelse.

Jeg kjenner jeg blir enda kåtere av å se på. Nå vil jeg ha deg! Jeg tar tak i beina dine og løfter dem opp i været, før jeg lar kuken min gli inn mellom lårene, inn i den plaskvåte fitta di. Holder rundt lårene dine og begynner å pule deg hardt fra starten av. Kuken støter inn, til bunns, glir ut igjen, og støter inn igjen. Lange harde støt, som øker i tempo, og som sender rykninger gjennom kroppen din så kuken til Andreas kommer ut av munnen din med et “plopp!”. Han tar tak i hodet ditt, trekker deg mot ham og presser kuken inn i munnen din igjen.

Du ligger og nyter den doble følelsen av to kåte menn som stønner og grynter av nytelse, to harde kuker som puler deg, to våte hull som fylles, to par hender som holder rundt deg. Du kjenner hvordan orgasmen nærmer seg. Både jeg og Andreas er også nære. Kuken min fyker inn og ut mellom de glinsende fitteleppene dine i et rasende tempo før jeg kommer, og det setter i gang en kjedereaksjon.  Følelsen av pikken min som pulserer og spruter sædstråler inn i deg bringer deg over kanten. Og når orgasmen din får kroppen din til riste får det Andreas til å komme også, og du kjenner hvordan også munnen din fylles med sæd.

Når du har slikket oss begge rene ligger vi inntil hverandre og nyter den deilige følelsen etter orgasmen. Jeg ligger mot deg og holder rundt deg og kysser deg. Andreas ligger i skje bak deg og koser med den varme rumpa di, mens han innimellom lar fingrene gli ned i rumpesprekken din. Dypere og dypere ned i sprekken. Jeg har en mistanke om at han har visse lyster han vil prøve på i morgen tidlig… 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s