Skogstur

Vi er på hyttetur, bare du og jeg alene i skogen ei uke. Fine turer, fisking, ørret til middag og puling til kvelds. Du slikker sol og jeg slikker fitte.

Jeg liker å gå tur med deg. Eller bak deg… Jeg elsker å la deg å foran meg på smale skogstier og oppover bratte skråninger. Jeg liker å se den søte, blonde hestehalen din svinge mens du går, liker å se og lukte den fine kroppen din, og jeg elsker å se den runde, deilige rumpa di bevege seg. Går med en halvstiv en og tenker kåte tanker der jeg går bak deg.

Du stopper opp for å ta en liten pustepause. Jeg gir baken din en hard dask. Den tynne tightsen din gir liten beskyttelse og du kommer med et lite “au!” men du smiler til meg. Øynene dine viser at du skjønner hva jeg vil.

Jeg tar hånda di og drar deg bort fra stien, litt inn i skogen, til en liten åpning ned mot vannet. Jeg holder rundt deg, kysser deg. Så drar jeg av deg toppen. Løsner BH-en. Tar av sko og sokker, og drar ned tightsen din og trusa di. Du står naken på gresset og ser på meg med en blanding av kåthet, spenning og litt bekymring. Du skjønner at det lille dasket varsler om mer, men du har aldri gjort sånt ute før. 

Jeg leder deg bort til et tre i kanten av glenna. Setter fra meg sekken og drar fram tauet jeg pakket uten at du så det. Jeg surrer hendene dine sammen, slenger tauet over ei grein og strammer. Den deilige kroppen din blir enda deiligere når du strekker deg oppover og løfter armene. Jeg fortsetter å surre først ene ankelen din og feste til treet, og så andre ankelen til nabotreet. Nå står du helt naken i skogen, bundet og hjelpeløs og ser ut over vannet. Ingen kan se deg fra stien bak deg (tror jeg), men kanskje fra vannet…? 

Jeg går bak deg og stryker hendene mine over hele den varme, myke kroppen din. Så gir jeg rumpa di et nytt, hardt “KLASK!”. Og enda et. Igjen og igjen lar jeg den sterke hånda mi treffe den myke faste rumpa di og etterlate rosa, merker. Når baken din er blitt jevn rosa og varm tar jeg en pause. Så hører du lyden av beltet mitt som dras ut av hempene. Lyden sender en iling av skrekk til hodet ditt og en bankende pirrende følelse til fitta di.

Jeg pisker rumpa di hardt med beltet, som etterlater røde, sviende streker. Du forsøker å dra i armer og bein, men alt du oppnår er å løfte deg opp fra bakken. Du kommer ikke løs. Beltet fortsetter å treffe rumpa di, og øverst på lårene. Beltetuppen bretter seg rundt kurvene dine og treffer innsiden av lårene og i rumpesprekken din. Du kjenner at det svir ordentlig, men du merker også at varmen har spredd seg til fitta di. Du kjenner en deilig bankende følelse mellom beina. Du vet hva som skjer når jeg legger beltet fra meg og tanken på det får fitta di til å klemme seg sammen så det pipler ut glinsende fuktighet mellom de glatte leppene dine.

Så skjer nettopp det du tenker på. Jeg legger fra meg beltet. Du kjenner hendene mine gripe puppene dine bakfra. Du hører den tunge pusten min mens jeg ruller brystvortene dine mellom fingrene mine. Du stønner når jeg klemmer brystvortene dine hardt. Jeg fortsetter å rytmisk klemme og slippe niplene dine, mens du kjenner pikken min presse seg inn i deg. Du klynker litt når du kjenner magen min mot den brennende rumpa di, men stønner av nytelse når du kjenner fitta di bli fylt av den tykke pikken min.

Jeg puler deg hardt og bestemt, slik du liker det. Puler deg mens du er bundet, så du kan kjenne på den deilige følelsen av underdanighet og hjelpeløshet. Puler deg utendørs så du kan kjenne på spenningen av at noen kan se deg naken, se deg bli pult.

Pikken jager inn og ut av fitta di, og magen min klasker mot den røde rumpa di. Jeg holder et fast grep rundt hoftene dine og trekker deg hardt mot meg for hvert støt. Hvert støt bringer oss begge nærmere eksplosjonen. Jeg puler deg uten tanke på tid og sted. Skogen og sola er borte, det er bare du og jeg og en herlig følelse som fyller kroppene våre og hodene våre. Det går for meg først, og jeg spruter sædstråler dypt inn i deg. Du kjenner det og det utløser jordskjelvet i hodet ditt. Du kommer med et “ah! ah! ah! aaaaaaaahhhh” mens jeg jeg støter de siste støtene så hardt at jeg løfter deg opp fra bakken. Kroppen din rister hemningsløst, du henger i tauene mens orgasmen fyller hodet ditt.

På vei tilbake til hytta, møter vi på et annet par. Du rødmer når du tenker på hva vi nettopp gjorde og at de andre kan ha hørt oss eller sett oss. Du ser ned, men jeg snur meg etter dem. Ser gutten klemme rumpa til jenta, før han gir henne et lite dask. Kanskje er det tilfeldig, eller kanskje er de inspirert… av oss

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s