Utsikt

Jeg våkner fra en kåt drøm og ser deg ligge naken ved siden av meg. Jeg lar blikket stryke over kroppen din, fra det vakre ansiktet ditt, over de runde puppene, den myke magen, den deilige fitta og de faste lårene dine.

Jeg kjenner kuken igjen fylles med blod. Jeg minnes hvordan vi elsket i går kveld, mykt og sensuelt. Men jeg husker også den kinky drømmen min, og jeg får lyst til å gjøre det jeg drømte om.

Jeg lister meg bort til skapet og finner fram noen belter og skjerf. Jeg binder hendene dine sammen mens du sover. Du våkner når jeg fester det siste beltet rundt den andre ankelen din. Du prøver å dra hendene dine fra hverandre og blir forundret over at du er bundet. Jeg griper tak i beltet som binder hendene dine sammen og drar deg opp så du står. Jeg og kuken min står et øyeblikk og beundrer deg og kroppen din. Vi vil ha deg!

Jeg drar deg ut på den mørke stua, mot vinduene. Jeg bruker skjerfene til å feste hendene dine til gardinstanga, og føttene til sofaen og stolen ved siden av, så du står med baken mot meg og puppene mot gardinene.

Jeg elsker baken din! Men den har feil farge akkurat nå. Jeg griper enda et belte, bretter det dobbelt og gir rumpa di en rekke solide SMEKK! med beltet. Du klynker og vrir deg der du står, men jeg slutter ikke før baken din har fått en fin rødfarge. Jeg ser det glinser fuktig i leppene mellom de vidt spredte beina dine. Varmen fra baken sprer seg til fitta di. Jeg lar deg stå litt der og går ut på badet.

Når jeg kommer tilbake stryker jeg hendene oppover fra anklene, over legger og lår, over den ømme rumpa di, over hofte og midje. Holder rundt de runde puppene dine og ruller brystvortene mellom fingrene. Du kjenner kuken min mot baken og jeg kjenner hvor varm den er. Jeg fortsetter å kose med de stive brystvortene litt til før jeg plutselig bøyer meg ned og tar opp klesklypene jeg hentet. 

Du ser klypene nærme seg niplene dine og forsøker å vri deg unna, men du kan ikke hindre meg i å feste en klype på hver stive brystvorte. Du kjenner hvordan det biter og klynker høyt. Men samtidig så kjenner du den velkjente følelsen av kuken min som leter seg fram mot fitta di, glir inn mellom fitteleppene dine, og presser seg inn i den våte åpningen. Klynkingen etterfølges av et langt “aaaah” når fitta di fylles av pikken min.

Jeg støter helt inn i deg, og jeg kjenner den varme, ømme huden på rumpa di mot magen min. Jeg trekker meg helt ut og gjentar langsomt bevegelsen innover. Puler deg langsomt. Så trekker jeg fra gardinene.

Du forsøker å bruke de fastbundne hendene til å skjule deg, men du er sjanseløs. Du forsøker å vri deg unna, men jeg holder et fast grep rundt hoftene dine mens jeg fortsetter å pule deg, litt raskere nå.

Du ser utover utsikten fra 5. etasje i bygården. Det er tidlig morgen, så ingen gardiner er trukket fra, og det er bare noen få mennesker nede på gaten som venter på bussen med nesa i mobilen. Skrekkfølelsen din gir seg litt, og blir til en pirrende skamfølelse over å stå bundet og naken slik, og bli pult bakfra så hele verden kan se hvis de bare løfter blikket. 

Jeg fortsetter å knulle deg i lange, harde, dype støt. Hvert støt forplanter seg til puppene dine og får klypene til å nappe litt i niplene dine. Du kjenner en opphissende følelse av smerte og lyst fra brystvortene, som blander seg med nytelse når pikken min gang på gang presser seg mellom kjønnsleppene så det rykker i klitten din. Og smerten og nytelsen blander seg med skamfølelsen over å stå naken foran vinduet. Bundet og hjelpeløs.

Nå puler jeg deg hardt og uten hemninger. Du presses mot vinduet så klesklypene dunker mot ruta. Blant alle følelsene dine kjenner du at nytelsen begynner å få overtaket og snart kommer til å vinne. For hvert støt, for hver gang det napper litt i klitten din, kjenner du hvordan orgasmen din bygger seg opp. Jeg kjenner hvor nær du er. Hvor nær vi begge er. 

Rett før det går for deg merker du ikke lenger hvordan det biter i niplene dine. Du merker heller ikke mannen som ser opp fra telefonen, kaster et blikk oppover og ser rett på deg før han går på bussen. Alt som teller er kroppene våre og orgasmen. Du kjenner hvordan jeg spruter inni deg, og det bringer deg over toppen.

Du kommer med et langt “ååååååhhh”, og kroppen din rister. Jeg kjenner hvordan fitta di klemmer rundt pikken min, melker den. Vi blir stående noen minutter slik, mens jeg fjerner klypene og holder rundt deg, kysser deg ømt i nakken og hvisker at jeg elsker deg.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s